Issues replying to threads

Discussion in 'Chit Chat & Introductions' started by Eviestevie, Aug 30, 2016.

Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome to the UK Window Cleaning Forums.
    Starting or own a window cleaning business? We're a network of window cleaners sharing advice, tips & experience. Rounds for sale & more. Join us today!

  1. Eviestevie

    Eviestevie Grand Master
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2015
    Messages:
    2,089
    Likes Received:
    604
    Im on misuses iPhone 6s because I Write or reply to any posts
    If I hit the reply icon it brings nothing up
    Also the icon for my alerts etc doesn't work
    I've deleted all history and followed all the online instructions but still having issues
    I have a iPhone 6+ if makes a difference
    Anyone else having issues
     
    Advertisement
  2. Green Pro Clean Ltd

    Moderator

    Joined:
    Jan 20, 2015
    Messages:
    5,474
    Likes Received:
    2,482
    Sorry mate, I am on Android and PC.

    Gav, we have issues. Advice?
     
  3. Eviestevie

    Eviestevie Grand Master
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2015
    Messages:
    2,089
    Likes Received:
    604
    Been trying for days to sort this
    So had to come on misuses phone which works perfect
    Just mine doesn't
    So I'm not being ignorant to anyone just carnt bloody reply
     
  4. Green Pro Clean Ltd

    Moderator

    Joined:
    Jan 20, 2015
    Messages:
    5,474
    Likes Received:
    2,482
    No probs mate, Gav will get on it soon as he sees this. In the mean time just use this post to communicate with anyone you need to but please no bank details etc on an open post. :)) (unless you're giving me your mothers maiden name and your N.I. number as well) :p
     
  5. Eviestevie

    Eviestevie Grand Master
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2015
    Messages:
    2,089
    Likes Received:
    604
    Haha and my four digit pin
     
  6. Gav

    Gav Grand Master
    Administrator

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    4,347
    Likes Received:
    676
    Yep have been on this damn issue the last few days. It's basically down to some kind of cache issue for some reason it's always bloody iOS which never wants to pull new cache info. Drives me nuts. Don't wipe your misuses cache or you will end up with the same issue IOS just likes to hold on. I have tried several things in our database, server and file system. Still a work in progress I am afraid. Issues like this are an utter pain as I am not able to replicate on my end. I don't have this problem on android, desktop (chrome) or iOS on iPhone 5. So I am having to rely on those that are having the issue to confirm/deny if any attempts my me to fix it actually have. And every time they will need to try and clear the cache to check. Anyway rant over. Just know I am working on it.
     
  7. Eviestevie

    Eviestevie Grand Master
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2015
    Messages:
    2,089
    Likes Received:
    604
     
  8. Green Pro Clean Ltd

    Moderator

    Joined:
    Jan 20, 2015
    Messages:
    5,474
    Likes Received:
    2,482
    Eviestevie, are you on for the show on the 10th?

    If so I will get the parts off you then, otherwise I am on a roof clean in Mansfield next week so can meet up there if you prefer? You got my number. :)
     
  9. Gav

    Gav Grand Master
    Administrator

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    4,347
    Likes Received:
    676
    Eviestevie Can you let me know if this issue is fixed now or not. I am afraid you may have to clear your cache once more. I have done a full reinstall off all theme files, templates etc with all the other server tweaks. If this doesn't fix it then i will have to keep hunting.
     
  10. Eviestevie

    Eviestevie Grand Master
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2015
    Messages:
    2,089
    Likes Received:
    604
    Hi Gav I've cleared all the data and followed instructions
    Looks like I can now reply to to posts
    But the alert icon in the top right corner still won't work just loads up the main page
     
Advertisement