Pump/calibration problems

Discussion in 'Water Fed Pole Cleaning' started by razzledazzle, Aug 21, 2016.

Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome to the UK Window Cleaning Forums.
    Starting or own a window cleaning business? We're a network of window cleaners sharing advice, tips & experience. Rounds for sale & more. Join us today!

  1. razzledazzle

    razzledazzle Newcomer
    Member

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Yo! I posted other day about calibration & it blowing when I turn on my uni valve....I've lowered I but still had problems but now iv put the calibration to the original number i have to sick water though the pump or it won't come through. Any body know the cure for this???

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
     
    Advertisement
  2. razzledazzle

    razzledazzle Newcomer
    Member

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    So update on the situation.....turns out I'm just stupid & it was a different valve from the one I'm used to & is only one way ha awkward!! Well you live n learn ha

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
     
  3. spruce

    spruce Grand Master
    Member

    Joined:
    Jun 4, 2012
    Messages:
    2,533
    Likes Received:
    734
    :D
    Got rid of all those stop connectors.
     
  4. razzledazzle

    razzledazzle Newcomer
    Member

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    It'll be getting swapped asap!! It's been driving me mad I'm here blaming the univalve bless it

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
     
Advertisement