Water problem

Discussion in 'Water Fed Pole Cleaning' started by Shaun1977, Apr 28, 2012.

Advertisement
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome to the UK Window Cleaning Forums.
    Starting or own a window cleaning business? We're a network of window cleaners sharing advice, tips & experience. Rounds for sale & more. Join us today!

  1. Shaun1977

    Shaun1977 Forum Addict
    Member

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    921
    Likes Received:
    8
    Checked reading of water in my tank today and was shocked it read 16 then read it straight after the di vessel and only reads 2 what the hell is going on


    ---
    I am here: http://tapatalk.com/map.php?o0ymxj
     
    Advertisement
  2. Paul

    Paul Guest

    I'm guessing u are running it through a RO? When were the filters changed and same with resin, the resin must be done not to polish the water from 16 to 0 [hr]
    Ah sorry miss read that so it's gaining 14ppm from the Di to the tank ?
     
  3. Shaun1977

    Shaun1977 Forum Addict
    Member

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    921
    Likes Received:
    8
    No mate it's 002 after di that's what I can't understand but it's higher in my water tank in van


    ---
    I am here: http://tapatalk.com/map.php?b0uzkq
    [hr]
    I don't use ro unit only use di


    ---
    I am here: http://tapatalk.com/map.php?wokmi0
     
  4. Paul

    Paul Guest

    There must be contamination somewhere from the Di or in the tank or was the water already in that's mabie higher ppm[hr]
    Mabie try DI after the tank see how it goes
     
  5. Shaun1977

    Shaun1977 Forum Addict
    Member

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    921
    Likes Received:
    8
    Solved it it's 002 out of the di vessel but once I put hose pipe on it contaminates it


    ---
    I am here: http://tapatalk.com/map.php?hff2p5
     
  6. Paul

    Paul Guest

    New hose it is then :D
     
Advertisement