Welcome to the UK Window Cleaning Forums

Starting or own a window cleaning business? We're a network of window cleaners sharing advice, tips & experience. Rounds for sale & more. Join us today!

Water tank not filling

Keith hunt

New member
Messages
3
Location
Essex
I’m trying to fill my water tank but it’s not filling. The water appears to be getting as far as the membrane filter and not to the resin sand. I’ve changed the membrane and it looked like the problem had been solved but two days later and it has stopped again. This time however the water doesn’t even seem to be getting to the filter. Does anyone have any ideas what the problem could be. Many thanks

 

RWCleaning

Well-known member
Messages
2,064
Location
Bournemouth
I’m trying to fill my water tank but it’s not filling. The water appears to be getting as far as the membrane filter and not to the resin sand. I’ve changed the membrane and it looked like the problem had been solved but two days later and it has stopped again. This time however the water doesn’t even seem to be getting to the filter. Does anyone have any ideas what the problem could be. Many thanks
What kind of water pressure is coming through the filters?

is any water coming out of the waste pipe? 

 

Keith hunt

New member
Messages
3
Location
Essex
What kind of water pressure is coming through the filters?

is any water coming out of the waste pipe? 
All sorted now. Turned out to be an easy fix. Where I had changed the membrane, when I reattached the hose the clip had come loose!! 

Low mains water pressure? sediment filter gummed up?
All sorted now. Turned out to be an easy fix. Where I had changed the membrane, when I reattached the hose the clip had come loose!! 

I had a problem with my water not filling but I had plugged the hoses in the wrong way round. ?
All sorted now. Turned out to be an easy fix. Where I had changed the membrane, when I reattached the hose the clip had come loose!! 

 

Keith hunt

New member
Messages
3
Location
Essex
What filters are you using as that could be the issue
All sorted now. Turned out to be an easy fix. Where I had changed the membrane, when I reattached the hose the clip had come loose!! 

Low mains water pressure? sediment filter gummed up?
All sorted now. Turned out to be an easy fix. Where I had changed the membrane, when I reattached the hose the clip had come loose!! 

 
Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock